Skiverhuur in de bergen en skigebieden

De skigebieden van Frankrijk staan bekend om hun diversiteit en verschillende kenmerken. De 6 bergketens van Frankrijk bieden een breed scala aan buitenactiviteiten, zowel in de zomer als in de winter, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de natuurlijke omgeving.

De skigebieden van Frankrijk hebben voor elk wat wils! Om je verblijf gemakkelijker te maken, kun je je skimateriaal online huren en het direct in het skioord ophalen, zodat je meteen na aankomst kunt genieten van de sneeuw en de omgeving.

Ontdek de verschillende bergketens en hun unieke kenmerken:

Noordelijke Alpen

Skiverhuur in de Noordelijke Alpen:

Noordelijke Alpen wordt tegenwoordig beschouwd als een van de grote skigebieden in Frankrijk, met name dankzij de Olympische Spelen van Albertville in 1992, dankzij de vele skigebieden en verschillende valleien. Dit gebied aan de grens met Italië, dat de departementen Isère, Savoie en Haute-Savoie omvat, is een ontmoetingsplaats geworden voor veel wandelaars en snowboardfanaten!

Zuidelijke Alpen

Skiverhuur in de Zuidelijke Alpen

Zuidelijke Alpen is een regio die ligt tussen de Noordelijke Alpen, de Provence en de Côte d'Azur. Het staat bekend om zijn verscheidenheid aan landschappen en klimaten en biedt een aantal prachtige besneeuwde gebieden, zoals de Queyras regio. In onze winkels in de skioorden van de zuidelijke Alpen vind je alle skimateriaal dat je nodig hebt.

Pyreneeen

Skimateriaal huren in de Pyreneeën

Pyreneeën strekt zich uit over het hele zuidwesten van Frankrijk en biedt rust, zon en veel sneeuw voor iedereen. Het Pyreneeënmassief omvat de departementen Pyrénées-Atlantiques, Hautes-Pyrénées, Ariège en Pyrénées Orientales, die je zullen betoveren met de schoonheid van hun landschappen en het vriendelijke onthaal van hun inwoners!

Centraal Massief

Skiverhuur in het Centraal Massief

Frisse lucht en natuurlijke bronnen liggen om de hoek! Centraal Massief, dat de departementen Puy-de-Dôme en Cantal omvat, is het grootste gebergte van Frankrijk. Op het programma: een ontspannen, rustige en 100% natuurlijke vakantie. Ver van de files en de vervuiling zitten de bergen van het Centraal Massief vol juweeltjes: authentieke panorama's, vulkaankraters, om nog maar te zwijgen van de uitstekende lokale keuken en de kwaliteit van het materiaal dat onze skiverhuurbedrijven aanbieden!

Jura

Skiverhuur in de Jura

Met de Zwitserse grens in de rug biedt de Jura een prachtig landschap en toegankelijke skioorden. Jura beslaat de departementen Jura en Ain. De bestemmingen in de Jura zijn rustig en liggen in een weelderige natuur: ideaal om er op uit te trekken! Probeer nieuwe activiteiten in onze skiverhuurshops.

Vogezen

Skiverhuur in de Vogezen

Vogezen ligt in de regio Grand Est en omvat de volgende departementen: Moselle, Meurthe-et-Moselle, Bas-Rhin, Haut-Rhin, Haute-Saône, Territoire de Belfort en Vosges. Het hoogste punt is de Grand Ballon (1.424 meter boven zeeniveau), bekend bij ski- en wandelliefhebbers.

Loading...