DECATHLON x SKIMIUM

Sinds de oprichting is Skimium partner van Decathlon en onderhoudt sterke banden met het favoriete sportmerk van de Fransen.

De beste verhouding tussen kwaliteit x prijs x service.

Decathlon, marktleider in zijn branche, zet zich in om zijn klanten een complete ski-ervaring te bieden en gaat verder om aan al hun behoeften te voldoen. Na meer dan 15 jaar partnerschap bundelt Decathlon opnieuw de krachten met Skimium om een platform voor ski-verhuur aan te bieden. Al meer dan 15 jaar lang streeft SKIMIUM ernaar om gemakkelijke en snelle skiverhuurdiensten aan te bieden met de beste verhouding tussen kwaliteit x prijs x service. Dit engagement fungeert als een drijvende kracht voor de teams om seizoen na seizoen te blijven innoveren.

Met Decathlon x Skimium, kiest u voor verhuur. Reserveer uitrusting van toonaangevende outdoor merken tegen de beste prijzen. Prijzen worden onderhandeld met de winkels, zodat onze klanten kunnen profiteren van 10% tot 50% korting op geavanceerde apparatuur. Houders van de Decathlon-kaart krijgen ook een extra korting van 5%.

Reserveer uw ski-uitrusting op tijd, met gemoedsrust, met de mogelijkheid om te annuleren zonder voorwaarden tot 24 uur voor uw eerste skidag, en haal het op aan de voet van de hellingen.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in een van onze 350 winkels, gelegen in 250 resorts, in Frankrijk en Europa*.

De klant staat centraal in onze zorgen:

Voor zowel Decathlon als Skimium staat de klant centraal in de activiteiten. We zetten ons volledig in om onze klanten gedurende de hele winter te ondersteunen, in de winkel en via de klantenservice.

Elk jaar voeren we tevredenheidsonderzoeken uit om feedback van onze klanten te horen over onze winkels en website en om noodzakelijke verbeteringen aan te brengen om beter te voldoen aan de behoeften van onze skiërs.

SKIVERHUUR, MAAR DAN BETTER.
Met 10% tot 50% korting

RESERVEER UW SKI'S
Loading...