Ski- en snowboardverhuur Centraal Massief

Skigebieden in het Centraal Massief

Met zijn uitgestrekte en rijke natuurlijke en culturele erfgoed is het Centraal Massief een must voor zowel skiërs als natuurliefhebbers. Het strekt zich uit over bijna 85.000 kilometer en herbergt het grootste vulkanische massief van Europa.

Skiën is toegankelijk en gevarieerd, dus er is voor elk wat wils: niet-skiërs kunnen ook sneeuwschoenwandelen proberen of voor het eerst de ski's aantrekken tijdens een van de vele langlaufroutes die in het Centraal Massief beschikbaar zijn.

Het is een geweldige manier om de regio en een aantal van de lokale specialiteiten te ontdekken, die zeker in de smaak zullen vallen bij jong en oud! Onze favoriete resorts zijn Super Besse, Le Mont Dore en Le Lioran.

Het Centraal Massief, vaak minder druk en betaalbaar, is de ideale plek om een skivakantie door te brengen en te genieten van de pistes zonder al te veel mensen.

Skiverhuur in het Centraal Massief

Nu is het tijd om te proeven van de gevarieerde geneugten van skiën en snowboarden in het hart van een niet te missen berglandschap! Reserveer je skimateriaal online en haal het op in een van onze Skimium winkels, rechtstreeks in het skioord van je keuze:

Ontdek de andere massieven en hun resorts en winkels voor uw skiverhuur:

Loading...