Skiverhuur Chaillol

Skiverhuur, maar dan beter.
Kies uw huurdata Sluiten
Kies uw eerste skidag
5% korting met Decathlon

Profiteer van 5% extra korting met uw Decathlon-kaart.

Gratis annuleren

Annuleer uw boeking tot 24 uur voor uw eerste skidag.

Beste producten

Skiën met materiaal van de bekendste merken.

Avis verifies
Klanttevredenheid 4,6/5

U stelt al 17 jaar uw vertrouwen in ons!

Het skigebied van Chaillol, ook wel het "zonoord" genoemd, biedt alle skiërs zuidhellingen met zonnige landschappen. Dit gezinsvriendelijke resort, gelegen tussen 1600 meter en 2000 meter hoogte, is ideaal voor skiërs van alle niveaus. Met uitzicht op de Champsaur-vallei in de Hautes-Alpes biedt het resort een breed scala aan noordse activiteiten, waaronder slangenglijden en skitochten, maar ook sneeuwschoenwandelen en hondensleeën. Bereid je verblijf in de bergen nu voor door je materiaal te huren bij onze skiverhuur in Chaillol.

Het Skigebied Chaillol

Een familie skigebied gelegen tussen 1600 meter en 2000 meter boven de zeespiegel, Chaillol domineert de Champsaur vallei. Gelegen in de Hautes-Alpes, biedt het resort tal van activiteiten voor alle leeftijden, met activiteiten zoals langlaufen, sneeuwschoenwandelingen en slangenglijden. Het dorpsresort Chaillol, ook wel het "zonoord" genoemd, biedt alle skiërs zuidhellingen en zonnige landschappen. Het skigebied is vrij gezinsvriendelijk, met pistes die toegankelijk zijn voor alle niveaus. Er zijn groene en blauwe pistes voor beginners en rode pistes voor meer ervaren skiërs. In de naburige resorts, die gemakkelijk te bereiken zijn, zijn er tal van langlaufloipes om het afwisselend te houden.

Skiën in Chaillol

De 15 kilometer aan pistes in het resort zijn ideaal voor beginners. De 3 groene pistes en de 6 blauwe pistes zijn perfect om te beginnen en de basis van het skiën te leren. Er zijn ook 4 rode pistes in het Chaillol skigebied voor meer ervaren skiërs. Nadat je je materiaal hebt gekozen in de skiverhuur, brengen de liften van het station je naar 15 kilometer skiën. Voor de meer ervaren skiërs brengen de skiliften Cognets en Abeil je naar de sector Lauzière, waar je de langste blauwe en rode pistes van het skigebied vindt.

Activiteiten in Chaillol

Dominante Champsaur vallei in de Hautes-Alpes, het resort biedt een scala aan activiteiten, waaronder slangenglijden, een skitourparcours, sneeuwschoenwandelen en hondensleeën. Langlaufen is ook mogelijk in de naburige dorpen. De 3 aangrenzende Nordic gebieden Haut Champsaur, Gap-Bayard en Valgaudemar zijn gemakkelijk bereikbaar, op 3 minuten rijden, en hebben in totaal 130 kilometer aan geprepareerde en gegraven loipes om te langlaufen.

U wilt uw ski's huren in Chaillol, ontdek dan onze andere skigebieden in Alpes du Sud : Arvieux en Queyras, Auron, Cauterets, Ceillac, Isola 2000, La Foux d'Allos - Val d'Allos, La Joue du Loup, Le Sauze, Les Orres, Loudenvielle, Luz St Sauveur, Molines en Queyras, Montgenèvre, Orcières Merlette, Pra Loup, Puy St Vincent, Réallon, Risoul, Saint Lary Soulan PLA D'ADET, Saint Lary Soulan Village, Saint Léger Les Mélèzes, Serre Chevalier Briançon, Serre Chevalier Chantemerle, Serre Chevalier Monêtier, Superdévoluy, Val d'Allos Le Seignus, Valberg, Vars. Tot ziens op de pistes.

1 winkel gevonden
Partner
Parking La bagatelle, 05260 Saint Michel de Chaillol
  • Gratis 24 uur annulering
  • Kwaliteit uitrusting
  • Flexibele betalingsmethode
Loading...