Skiverhuur La Joue du Loup

Skiverhuur, maar dan beter.
Kies uw huurdata Sluiten
Kies uw eerste skidag
5% korting met Decathlon

Profiteer van 5% extra korting met uw Decathlon-kaart.

Gratis annuleren

Annuleer uw boeking tot 24 uur voor uw eerste skidag.

Beste producten

Skiën met materiaal van de bekendste merken.

Avis verifies
Klanttevredenheid 4,6/5

U stelt al 17 jaar uw vertrouwen in ons!

Het Joue du Loup resort ligt in de Hautes-Alpes. Dit dorpsresort met een ontspannen en rustige sfeer deelt zijn 100 kilometer aan pistes met SuperDévoluy. Er zijn 53 pistes om af te dalen en 35 kilometer om te langlaufen. Maar kies eerst je materiaal in onze skiverhuurshop in La Joue du Loup.

Het Skigebied La Joue du Loup

Gelegen in het Dévoluy-massief en bijgenaamd "het houten skistation", ligt La Joue du Loup op een hoogte tussen 1000 en 2500 meter. Dit skistation biedt een prachtig uitzicht op de Pointes des Avoudrues en profiteert van gegarandeerde zonneschijn. Joue du Loup is een charmant bergdorp met chalets in houtskeletbouw en kreeg het label "Famille Plus Montagne", wat betekent dat het een speciaal welkom biedt aan zowel ouders als kinderen. Uw skiverhuurshop in La Joue du Loup heeft de juiste skiuitrusting voor het hele gezin. Het skigebied heeft voor elk wat wils, ongeacht je niveau.

Skiën in La Joue du Loup

Het skigebied van La Joue du Loup is verbonden met het skigebied Dévoluy, dat toegang geeft tot 55 gemarkeerde pistes (waaronder 9 groene pistes, 27 blauwe pistes, 14 rode pistes en 5 zwarte pistes), verspreid over 100 kilometer en 1000 meter hoogteverschil. Je geniet van sneeuwzekerheid dankzij de hoge ligging van het skigebied (tot 2666 meter), een uitgebreid netwerk van kunstsneeuw en 23 skiliften die het skigebied van deur tot deur toegankelijk maken. Zowel beginners als ervaren skiërs kunnen genieten van alle geneugten van de pistes. Voor langlaufers zijn er twee gebieden waar ze hun sport kunnen beoefenen.

Activiteiten in La Joue du Loup

Naast skiën biedt het Joue du Loup resort een groot aantal sportieve en niet-skiënde activiteiten. Natuurliefhebbers kunnen het gebied ontdekken door te skiën, sneeuwschoenwandelen of zelfs paragliden vanuit de lucht om te genieten van het uitzonderlijke uitzicht op het Alpenmassief. Er zijn ook een aantal ontspanningscentra in het resort. Bij het toeristenbureau van La Joue du Loup kun je informatie krijgen over de sportieve en feestelijke evenementen die het hele seizoen door plaatsvinden, tot grote vreugde van de bezoekers van het skioord.

U wilt uw ski's huren in La Joue du Loup, ontdek dan onze andere skigebieden in Alpes du Sud : Arvieux en Queyras, Auron, Cauterets, Ceillac, Chaillol, Isola 2000, La Foux d'Allos - Val d'Allos, Le Sauze, Les Orres, Loudenvielle, Luz St Sauveur, Molines en Queyras, Montgenèvre, Orcières Merlette, Pra Loup, Puy St Vincent, Réallon, Risoul, Saint Lary Soulan PLA D'ADET, Saint Lary Soulan Village, Saint Léger Les Mélèzes, Serre Chevalier Briançon, Serre Chevalier Chantemerle, Serre Chevalier Monêtier, Superdévoluy, Val d'Allos Le Seignus, Valberg, Vars. Tot ziens op de pistes.

2 winkels gevonden
Place des Boutiques Place des Boutiques, 05250 La Joue du Loup
  • Gratis 24 uur annulering
  • Kwaliteit uitrusting
  • Flexibele betalingsmethode
Résidence l'Horizon Blanc Horizon Blanc, 05250 La Joue du Loup
  • Gratis 24 uur annulering
  • Kwaliteit uitrusting
  • Flexibele betalingsmethode
Loading...