Skiverhuur Serre Chevalier Chantemerle

Skiverhuur, maar dan beter.
Kies uw huurdata Sluiten
Kies uw eerste skidag
5% korting met Decathlon

Profiteer van 5% extra korting met uw Decathlon-kaart.

Gratis annuleren

Annuleer uw boeking tot 24 uur voor uw eerste skidag.

Beste producten

Skiën met materiaal van de bekendste merken.

Avis verifies
Klanttevredenheid 4,6/5

U stelt al 17 jaar uw vertrouwen in ons!

Het Chantemerle skigebied ligt in de Guisane vallei in de Hautes-Alpes. Niet ver van onze skiverhuurshop in Chantemerle liggen de skiliften naar het skigebied Serre Chevalier Vallée. Je kunt er genieten van 250 kilometer aan pistes. Een ijsbaan en langlaufloipes zijn ook beschikbaar.

Het Skigebied Serre Chevalier Chantemerle

Het skigebied van Chantemerle, gelegen in de gemeente Saint-Chaffrey, bereikt een hoogte van 1350 meter en is verbonden met het grote skigebied van Serre Chevalier. Het dorp geniet van een uitzonderlijke sneeuwbedekking en een ononderbroken uitzicht over de Guisane-vallei. Het skigebied van Chantemerle combineert gezelligheid en dorpse charme! Nadat je je materiaal hebt opgehaald bij onze skiverhuur in Chantemerle, kun je het hele skigebied verkennen dat verbonden is met dat van Serre Chevalier.

Skiën in Serre Chevalier Chantemerle

Het is een aangenaam gebied met 100 gemarkeerde pistes verspreid over zo'n 250 kilometer en een verticale val van 1.600 meter! Je zult ook de sneeuw waarderen die gegarandeerd wordt door de aanwezigheid van sneeuwkanonnen, evenals de 61 skiliften die zorgen voor een ski-in ski-out terugkeer naar het skigebied. Het skigebied van Serre Chevalier heeft voor elk wat wils. Ervaren skiërs kunnen de verschillende steile zwarte pistes aan. Beginners kunnen hun techniek verbeteren op de vele groene pistes. Als de omstandigheden het toelaten, wachten de freeride-liefhebbers routes buiten de bergen. Het skigebied heeft ook acht uitgeruste open terreinen.

Activiteiten in Serre Chevalier Chantemerle

Naast skiën biedt het resort ook andere activiteiten zoals paragliden, airbagging, sneeuwscooteren en nog veel meer! Na een dag skiën zijn de ontspannings- en wellnesscentra ideaal voor een moment van ontspanning. Om de avond voort te zetten, kunt u terecht in een van de restaurants of bars van het resort! Je vindt alle evenementen en activiteiten bij de toeristische dienst van Chantemerle.

U wilt uw ski's huren in Serre Chevalier Chantemerle, ontdek dan onze andere skigebieden in Alpes du Sud : Arvieux en Queyras, Auron, Cauterets, Ceillac, Chaillol, Isola 2000, La Foux d'Allos - Val d'Allos, La Joue du Loup, Le Sauze, Les Orres, Loudenvielle, Luz St Sauveur, Molines en Queyras, Montgenèvre, Orcières Merlette, Pra Loup, Puy St Vincent, Réallon, Risoul, Saint Lary Soulan PLA D'ADET, Saint Lary Soulan Village, Saint Léger Les Mélèzes, Serre Chevalier Briançon, Serre Chevalier Monêtier, Superdévoluy, Val d'Allos Le Seignus, Valberg, Vars. Tot ziens op de pistes.

1 winkel gevonden
Chantemerle, 38 Rue du Ctre,, 05530 Saint-Chaffrey
  • Gratis 24 uur annulering
  • Kwaliteit uitrusting
  • Flexibele betalingsmethode
Loading...