Skiverhuur Superdévoluy

Skiverhuur, maar dan beter.
Kies uw huurdata Sluiten
Kies uw eerste skidag
5% korting met Decathlon

Profiteer van 5% extra korting met uw Decathlon-kaart.

Gratis annuleren

Annuleer uw boeking tot 24 uur voor uw eerste skidag.

Beste producten

Skiën met materiaal van de bekendste merken.

Avis verifies
Klanttevredenheid 4,6/5

U stelt al 17 jaar uw vertrouwen in ons!

Het skigebied SuperDévoluy maakt deel uit van het Dévoluy massief. Dit massief wordt gevormd dankzij de resorts SuperDévoluy en La Joue du Loup, 2 resorts in de Hautes-Alpes, die met elkaar verbonden zijn. Er zijn groene, blauwe, rode en zwarte pistes verspreid over de skigebieden. Boek nu je materiaal in onze skiverhuurshop in SuperDévoluy.

Het Skigebied Superdévoluy

Het skigebied Superdévoluy ligt in het hart van de Hautes-Alpes, op een hoogte van 1.500 meter. Het biedt een prachtig uitzicht op het Dévoluy-massief en geniet het hele jaar door van veel zon. Het skigebied is gecreëerd volgens het ski-to-feet concept, voor een gemakkelijke toegang tot uw accommodatie vanaf de pistes, evenals een gemakkelijke toegang vanaf uw skiverhuurshop in Superdévoluy naar het skigebied. Ideaal voor gezinnen, ontdekking voor jong en oud, funzones voor liefhebbers van nieuwe sneeuwsporten, waaronder 1 uitgerust snowpark.

Skiën in Superdévoluy

Het skigebied Superdévoluy maakt deel uit van het skigebied Dévoluy en biedt 55 gemarkeerde pistes (waaronder 9 groene pistes, 27 blauwe pistes, 14 rode pistes en 5 zwarte pistes) verspreid over 100 kilometer en 1000 meter hoogteverschil, met een uitzonderlijk uitzicht over het omliggende landschap! Er is ook sneeuwzekerheid dankzij de aanwezigheid van kunstsneeuw en 23 skiliften die je op ski's terug naar het resort brengen. Skiërs op zoek naar snelheid kunnen naar beneden skiën op de 5 spannende zwarte pistes, die in hoogte variëren van 2.510 meter tot 1.500 meter. Beginnende skiërs kunnen hun techniek verbeteren op de lichte hellingen onderaan het skigebied.

Activiteiten in Superdévoluy

Het skigebied Superdévoluy biedt nog veel meer activiteiten. Geniet van het landschap van het skigebied tijdens een huskytocht, sneeuwscooter, snowkite of langlaufen. U kunt genieten van de lokale gastronomie in de restaurants en een levendige avond doorbrengen in de bars van het resort. De evenementen- en activiteitenkalender vind je bij het toeristenbureau van Superdévoluy, zodat je niets hoeft te missen tijdens je verblijf!

U wilt uw ski's huren in Superdévoluy, ontdek dan onze andere skigebieden in Alpes du Sud : Arvieux en Queyras, Auron, Cauterets, Ceillac, Chaillol, Guzet Neige, Isola 2000, La Foux d'Allos - Val d'Allos, La Joue du Loup, Le Sauze, Les Orres, Loudenvielle, Luz St Sauveur, Molines en Queyras, Montgenèvre, Orcières Merlette, Pra Loup, Puy St Vincent, Réallon, Risoul, Saint Lary Soulan PLA D'ADET, Saint Lary Soulan Village, Saint Léger Les Mélèzes, Serre Chevalier Briançon, Serre Chevalier Chantemerle, Serre Chevalier Monêtier, Val d'Allos Le Seignus, Valberg, Vars. Tot ziens op de pistes.

1 winkel gevonden
Résidence Bois d'Aurouze Bois d'Aurouze, 05250 Superdévoluy
  • Gratis 24 uur annulering
  • Kwaliteit uitrusting
  • Flexibele betalingsmethode
Loading...